Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@01:24:42 GMT

افتتاح حساب بانکی برای اتباع خارجی تسهیل شد

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۰۰۲۲۷

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سامانه کد فراگیر، اتباع کشورهای دوست و همسایه‌ای که در ایران سکونت دارند سال‌هاست با مسئله افتتاح حساب در بانک‌های ایرانی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و دشواری‌های فراوانی در پیشبرد و تسهیل این امر برای این قشر وجود داشته است.

در کشورهای دیگر امورات بانکی و اداری کمی آسان‌تر انجام می‌شود، مثلاً در اکثر کشورهای دنیا اتباع غیربومی می‌توانند با ارائه گذرنامه / پاسپورت محل تولدشان امورات بانکی واداری خود را انجام دهند ولی در ایران ارائه گذرنامه به‌تنهایی برای اتباع دیگر کشورها جهت پیشبرد امورات کاربرد ندارد؛ زیرا اطلاعات هویتی اتباع خارجی می‌بایست قبل از مراجعه به بانک یا سازمان مورد نظر در پایگاه اطلاعات اتباع خارجی ثبت و پس از اعتبارسنجی اطلاعات ثبت‌شده، کدی با عنوان کد فراگیر اختصاصی یا فیدا کد (کد فیدا) به آن‌ها تخصیص می‌یابد که اتباع محترم می‌بایست همیشه این کد را جهت پیشبرد اهداف بانکی واداری خود همراه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون افراد مقیم یا غیرمقیم که از کشورهای دیگر به ایران مهاجرت کرده‌اند به بانک‌های متعدد مراجعه و درخواست افتتاح حساب بانکی را داشتند که به خاطر قوانین و بروکراسی‌های اداری و نداشتن کد اختصاصی اتباع خارجی متحمل سختی‌های فراوان برای افتتاح یک حساب بانکی ساده می‌شدند و گذرنامه‌شان نیز به‌تنهایی مورد قبول نمی‌بود.

از زمان راه‌اندازی سامانه کد فراگیر به نشانی www.faragircode.com اتباع دیگر کشورها که در ایران حضور دارند نظیر اتباع کشورهای افغانستان – پاکستان – عراق – کویت – بحرین – عمان – عربستان – ارمنستان – گرجستان – ترکیه – آذربایجان – آلمان - کره - چین و دیگر کشورها می‌توانند خود، با مراجعه مستقیم به سایت ثبت نام و دریافت کد فراگیر جهت کد فراگیر اختصاصی ثبت درخواست کرده یا توسط کمک یکی از بستگان یا آشنایان به زبان فارسی عملیات نام‌نویسی در وب‌سایت را تکمیل کنند.

پس از تکمیل درخواست و سپری شدن مدت‌ زمان مورد نیاز کد فراگیر تبعه متقاضی صادر و به تلفن همراه آن‌ها پیامک خواهد شد.

لذا در حال حاضر اتباع دیگر کشورهای ساکن در ایران می‌توانند با در دست داشتن گذرنامه و کد فراگیر دریافت شده از سامانه، جهت افتتاح حساب ایرانی و دریافت عابر بانک اقدام کنند.

بعضاً بانک‌ها از متقاضیان درخواست می‌کنند که کد فراگیر شخصی یا کد فراگیر بانکی (مخصوص بانک) دریافت کنند که منظورشان دقیقا همین کد است که به آن اشاره‌ شده است.

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی غیرایرانی که در ایران مشغول زندگی یا فعالیت تجاری هستند، می‌بایست جهت پیشبرد کلیه امورات بانکی و اداری خود این کد را دریافت و به سازمان درخواست‌کننده ارائه دهند.

دریافت یک کد برای هر تبعه خارجی ساکن در کشور ایران کفایت می‌کند و لازم نیست تا برای هر بانک یا سازمان کد فراگیر مجزا دریافت شود.

اشخاص حقوقی (شرکت‌های غیر ایرانی) نیز می‌توانند جهت دریافت کد فراگیر مخصوص شرکت (اشخاص حقوقی) به سامانه فوق مراجعه کنند.

امید است که راه‌اندازی سامانه فوق‌الذکر پیشبردی در تسهیل امور بانکی واداری اتباع خارجی در ایران باشد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات پرونده کلاهبرداری اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

وی تصریح کرد: مجرمان با استفاده از ترفند‌های زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کد‌های مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد، اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفند‌های ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتور‌های تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس‌ها نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!